Welkom!

 

Het Hondenhuis is een sociaal Hondenpension, opgericht in april 2015.

Een beetje over mezelf...

 

Mijn naam is Ellen Vanschoren.

Ik ben het trotse baasje van Mona en Pippa, een Grote Zwitserse Sennenhond en een zwarte Labrador.

Ik ben van jongs af aan altijd met grote honden opgegroeid in het gezin.

 

Sinds mijn 15de ging ik elke schoolvakantie helpen in een hondenhotel in de buurt en dat deed ik met heel veel passie tot het hotel 4 jaar later werd overgenomen en er geen plaats meer was voor mij. 

 

Sinds 2012 ben ik me in mijn vrije tijd  terug meer gaan verdiepen in de wondere wereld van de hond en heb ik een heleboel diploma's behaald waaronder hondenpension uitbater, hondentrimmer (incl. 6 maanden stage), honden en katten ehbo, T-touch voor honden en hondenmassage.

Pas in april 2015 heb ik besloten om eindelijk iets met al die liefde en kennis te doen.

Weliswaar in bijberoep...

Sindsdien ben ik me natuurlijk blijven bijscholen o.a. in ethologie (gedragstherapie) en heb ik  mijn meest recente diploma behaald als Voedingsdeskundige voor honden in 2019.

Maar bovenop de wereld van dieren heb ik ook altijd een gezonde interesse gehad voor natuurlijke geneeskunde (homeopathie) en alternatieve geneeswijzen. Het dierenrijk en de alternatieve geneeswijzen zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Denk maar aan de beestjes in het wild die exact weten welk kruid of welk fruit goed voor hen is en welk niet. 

 

Als je dit allemaal samensmelt kom je tot een gezonde mix van diensten en kennis die wordt aangeboden in 'Het Hondenhuis'. Een plek waar uw hond centraal staat. 

 

Groetjes, 

Ellen

Het Hondenhuis, Buitingstraat 61, 3583 Paal-Beringen. Enkel op afspraak.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now