Werkwijze:

 

 • Alle honden leven samen in 1 roedel in en rond het huis. Daarom is het van cruciaal belang dat uw hond goed overweg kan met andere honden, conflicten uit de weg gaat en geen agressie vertoont t.o.v. de andere gasthonden.

 • Zowel living, keuken als veranda worden ter beschikking gesteld alsook een grote omheinde tuin waarin ze de nodige vrijheid hebben om hun behoeften te doen maar ook om met elkaar te spelen.

 • Eten wordt voorzien door de baasjes. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de normale eetgewoontes van de hond. Elke hond eet apart om incidenten te vermijden. Er is steeds vers drinkwater ter beschikking van de honden.

 • Snoepjes mogen meegebracht worden. Maar er zal vermoedelijk ook gedeeld worden met de medebewoners :-)

 • Eigen mand, bench, dekentje, enz... mag zeker meegebracht worden. Speelgoed liever niet. Er is voldoende speelgoed aanwezig.

 • Brengen en ophalen van de gasthond is steeds op afspraak.

 

Vereisten:

 

 • Sociale vaardigheden worden getest tijdens een 1ste kennismaking waarbij een ontmoeting plaatsvindt tussen de eigen hond van Het Hondenhuis en de gasthond(en).

 • In Het Hondenhuis wordt niet gewerkt met kennels dus gasthonden zijn het gewoon om in huis te leven, zijn zindelijk en kunnen met andere (grote en kleine) honden overweg. Er hebben zich in het verleden geen incidenten voorgedaan met andere honden.

 • Inentingen en ontworming moeten in orde zijn: Parvo, Carré, Kennelhoest, ... Dit is nodig om zowel mezelf te beschermen alsook mijn hond en de andere gasthonden. Ontworming mag niet langer dan 2 maanden geleden zijn. Opgelet: indien dit niet in orde is, zal de toegang tot het pension geweigerd worden. Dit moet ook reeds in orde zijn bij het testbezoek.

 • Teken - en vlooienbehandeling moet recentelijk gebeurd zijn. Indien dit niet het geval is, zal de behandeling gedaan worden bij aankomst. Een extra kost van 10 euro zal hiervoor aangerekend worden.

 • Tijdens het ganse verblijf blijft het paspoort van de hond in het pension.

 • Bij eventuele ziekte of letsels, zal uw persoonlijke dierenarts gecontacteerd worden. Bij dringende gevallen zal de contractdierenarts van het pension gecontacteerd worden: Dierenarts Ann Coomans, DAP Invivo, Paal-Beringen.

 

 

Omdat het een kleinschalig pension is in een huiselijke omgeving, wordt het aantal gasthonden ook beperkt. Hierdoor is het aangeraden om zo snel mogelijk de gewenste datum te reserveren. Vol = Vol.

 

Brengen en ophalen is steeds op afspraak.

Reservaties gebeuren enkel telefonisch en worden bevestigd per email.

Contact: 0472/46.83.48

Enkel dagopvang zonder overnachting is ook mogelijk afhankelijk van de bezetting.

Het Hondenhuis, erkend hondenpension.

Bed & Brokjes:

 

Gaat u op vakantie en zoekt u een leuk verblijf voor uw trouwe viervoeter?

In Het Hondenhuis wordt uw hond met open armen ontvangen in een huiselijke omgeving zonder kennels.

Het Hondenhuis, Buitingstraat 61, 3583 Paal-Beringen. Enkel op afspraak.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now